Header Ads

Фотограф знімав природу, коли до нього за допомогою вийшов ослаблий вовк

Знімальній групі довелося провести рятувальну операцію.

Loading...


Танай Панпалия займався своєю роботою — фотографував природу — коли з лісу до нього вийшов виснажений вовк, у якого на голові була пластикова пляшка. У якийсь момент часу переляканий звір здав назад і знімальній групі довелося зробити рятувальну операцію, що тривала більше двох годин, інформує Ukr.Media.
Як припустили люди, в пошуках їжі вовк засунув голову в пластикову пляшку, яку вже потім не зміг зняти самостійно. В Індії подібні ємності використовують для зберігання їжі.
Бутель був хоч і великий, але горловина була надзвичайно мала. Складно уявити, як вовк примудрився просунути туди голову.
Просто так зняти її з вовка у нас не вийшло, тому ми акуратно зрізали кути, розширивши горловину, а потім спробували вже акуратно зняти бутель. Вовк був дуже сильно зневоднений — ми поливали його тіло водою, щоб охолодити — Танай Панпалия прокоментував спонтанну операцію порятунку.
Оскільки Танай був фотографом, йому вдалося зробити дуже пронизливий репортаж з порятунку вовка. Як тільки вовк опинився на волі, він відразу приєднався до своєї зграї, яка спостерігала за ним з кущів.


На платформі Blogger.