Header Ads

Через проведення у Запорізькій та Закарпатській областях антитерористичних навчань, введено тимчасовий особливий режим

У Закарпатській та Запорізькій областях введений особливий режим.
У Закарпатській та Запорізькій областях вводять тимчасовий особливий режим у зв'язку з проведенням в цих регіонах антитерористичних навчань. Він може вплинути на життя місцевих жителів. Тренування пройдуть з 29 травня по 31 травня, інформує Ukr.Media.
Про це повідомляє цієї середи, 29 травня, прес-служба Закарпатської області.
Інформацію про проведення навчань у Запорізькій області повідомив прес-офіцер обласного СБУ Сергій Левченко.
Масштабні тренування заплановано на території Великоберезнянського та Перечинського районів в умовах, максимально наближених до реальних. Зокрема, будуть застосовуватися спеціальна техніка і озброєння.
Участь у цих навчаннях візьмуть підрозділи СБУ, Нацгвардії, Збройних сил України, Держприкордонслужби, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв'язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
«Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове введення особливого режиму, обмеження або заборона руху людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо», — зазначили правоохоронці.
СБУ в Закарпатській області, також звернулося до місцевих жителів з проханням зберігати спокій і з розумінням поставитись до можливих незручностей, а також мати з собою документи, що посвідчують особу.
У Запорізькій області навчання пройдуть біля населені пунктів Новоолександрівка, Степове, Лежино, Новооленовка, Кушугум, Григорівка і Зростаюче.
Тут у тренуваннях також візьмуть участь підрозділи СБУ, Нацгвардії, Збройних сил України, Держприкордонслужби, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв'язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Управління СБУ також зазначив, що в області можливе тимчасове запровадження особливого режиму.
В області також можливі обмеження або заборона руху людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.
Силовики закликали місцевих жителів зберігати спокій і ставитися до всього з розумінням.
На платформі Blogger.